Subbing Project~

Hellooo!! Before I post my next day challenge, pengumuman penting gak penting sih…

Jadi ceritanya sejak tahun lalu saya gabung sama grup Tobikko Indo LINE, di sana saya mau gak mau merangkap sebagai translator dadakan. Kalo ada acara belom ke sub, saya kebagian nerangin mereka ngobrolin apa aja di acara itu (termasuk Itadaki High JUMP << acara reguler Hey! Say! JUMP) Lalu di bulan Februari, saat Itajan akhirnya menampilkan Takaki Yuya sebagai Onee (his cosplay is frightening anw) so I decided to sub ItaJan, but suprisingly it’s fun to sub those, and I feel happy to do that because it’s also improve my skill in Japanese. LOL. I’m still not good enough but why not? Ahahaha.

If you’re interested, you can check out my LJ…

thumbs20170210121500

CLICK HERE

I haven’t decided.. mau di f-locked atau gak ntarnya. Dan belom decide mau nge sub apalagi selain Itajan, ini promo banget sumpah. Hahahaha. Untuk sekarang masih open, free, gratis, so please be kind, credit me and don’t upload it to any streaming site or hardsubbed it… (pengen nge hardsub tapi Tuhan… nge render nya lama sekali aku lelah sekali menunggu render-an, jadi pasrah sajalah sebelom ada yang mau bantuin nge render saya bikin softsub aja)

Okay I need to sleep sebenernya. Ahahaha. Good Night~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s